Kajakkmodellene

Reval R
Reval fra Tahe Marine er en forholdsvis stødig kajakk, særlig i bølger. På stille vann kan den kjennes litt ustabil ut på grunn av spring og kjøl, men den tar bølgene veldig bra. Mange som er litt usikker når havet begynner å bevege seg vil føle seg bra i en Reval. Den har både ror og senkekjøl, og er lett å snu. Reval er også laget av glassfiber, og veier ca.25 kg. Den er produsert i Estland, og selges flere steder, blant annet hos JEH A/S i Son og på nettet.

Current Design Sirocco (5 stk.)
Sirocco’en er en stabil kajakk, men ikke så stødig at den blir kjedelig. Den har bare senkekjøl. Det betyr at den holder kursen bra, men må snus ved hjelp av årebruk. Men for den som ikke er vant med ror og pedaler, blir det mindre å tenke på som nybegynner. Sirocco er laget av plast, og er en kraftig kajakk som tåler en støyt. Den er ganske tung, rundt 27 kg.

Greenland fra Tahe Marine
Dette er en artig kajakk med senkekjøl, ikke veldig ustabil, men den ligger veldig lavt i vannet. En er nødt til å ha spruttrekk på. Greenland kan fåes i glassfiber eller Carbon.